Pohja:
160 g porkkanaa
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 ml suolaa
15 ml leivinjauhetta
12 ml jauhettua kanelia
180 g voita
1 dl ananasmurskaa
Kuorrute:
125 g sulatejuustoa
2 dl maitorahkaa
10 ml vaniljasokeria
2 dl tomusokeria
1 dl pähkinärouhetta
1. Pese, kuori ja raasta porkkanat.
2. Vatkaa kananmunat vaahdoksi.
3. Lisää sokeri, ja vatkaa valkoiseksi vaahdoksi.
4. Sekoita keskenään vehnäjauhot, suola, leivinjauhe ja kaneli.
5. Kytke uuni lämpenemään n. 175 C (kiertoilma 150).
6. Sulata voi ja jäähdytä se.
7. Sekoita muna-sokerivaahtoon jauhoseos, voisula, porkkanaraaste ja ananasmurska.
8. Levitä taikina tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
9. Paista n. 20 minuuttia.
10. Sekoita sulatejuusto, rahka, vaniljasokeri ja siivilöity tomusokeri.
11. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle.
12. Koristele pinta pähkinärouheella.
13. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Kuva täältä
160 g porkkanaa
3 kananmunaa
2,5 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 ml suolaa
15 ml leivinjauhetta
12 ml jauhettua kanelia
180 g voita
1 dl ananasmurskaa
Kuorrute:
125 g sulatejuustoa
2 dl maitorahkaa
10 ml vaniljasokeria
2 dl tomusokeria
1 dl pähkinärouhetta
1. Pese, kuori ja raasta porkkanat.
2. Vatkaa kananmunat vaahdoksi.
3. Lisää sokeri, ja vatkaa valkoiseksi vaahdoksi.
4. Sekoita keskenään vehnäjauhot, suola, leivinjauhe ja kaneli.
5. Kytke uuni lämpenemään n. 175 C (kiertoilma 150).
6. Sulata voi ja jäähdytä se.
7. Sekoita muna-sokerivaahtoon jauhoseos, voisula, porkkanaraaste ja ananasmurska.
8. Levitä taikina tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
9. Paista n. 20 minuuttia.
10. Sekoita sulatejuusto, rahka, vaniljasokeri ja siivilöity tomusokeri.
11. Levitä kuorrutus jäähtyneen pohjan päälle.
12. Koristele pinta pähkinärouheella.
13. Leikkaa annospaloiksi ja nauti!
Kuva täältä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti