sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Bloggaamista puolipakolla

Töttöröö!

Elikkäs, saatiin koulussa tehtäväksi pitää blogia mistä tahansa itseä kiinnostavasta aiheesta, joten tässäpä sitä ollaan. Olen kovasti kamppaillut aiheina muodin ja kirjojen välillä, mutta sitten totesin, että miksipä ei molemmat. Ja varmaan saattaa jotain ruokajuttujakin ilmestyä!

Olen erittäin intohimoinen vaate- ja kenkäharrastaja (opiskelijan rahavarat hieman verottavat harrastusta, mutta onneksi aina voi haaveilla, ja kirpparit <3), ja seuraan monia muotiblogeja. Olen kuitenkin vähän kyllästynyt siihen, kuinka uusia blogeja pompsahtelee esiin kuin sieniä sateella ja suurin osa on ihan kökkölaatua. Elikkä tästä ei todellakaan ole tulossa yksi niistä tusinamuotiblogeista.

Toinen rakas harrastukseni on lukeminen, ja se on säilynyt mukana ihan pikkulikasta lähtien. Sitäkin hieman haittaa hirmuisen tiivis opiskelutahti = yksinkertaisesti ajanpuute.

Tosiaan, tehtävään kuului tehdä viisi postausta, joten luultavasti tämä tulee siihen jäämäänkin. Saa nyt nähdä. Tämäpä tällaiseksi alkusaatteeksi. :)

Ei kommentteja: