maanantai 22. helmikuuta 2010

Jee mä oon muotibloggaaja! (not)

Noni, kokeillaas nyt tätä bloggaamista sit ihan niinku oikeesti.
Okei, eli aamu alkoi seuraavanlaisesti:

typical monday morning...
enkä ees jaksanu välittää vaan noilla mentiin
(jalka vissiin joku siro 47? :D)

Juu, elikkä tänään vietän kotipäivää ja miljoonia juttuja pitäis tehdä koulun ja muun suhteen. Ensimmäiseks rupes ärsyttää tää koko juttu et lupauduin kirjottaa jotain "muodista" ja rupesin sit penkomaan vaatekaappiani asukuvien toivossa. No, eihän sieltä mitään löytyny kun kaikki oli pyykissä. Eli eikun pyykkikorille, vaatteet niskaan ja menoks!

Haha, no ei vaan. Rupesin vaan miettimään tossa pukeutuessa, että kuinkakohan moni "muotibloggaaja" feikkaa/on joskus feikannut päivän asunsa? Eli niin et oikeesti tuli kuljettua päivä ihan kamalissa tai sitten perusmassavaatetuksessa, mut "eihän sellast voi muotiblogissa näyttää!!!" joten asun kuvaushetken tullessa koko garderoobi muutetaanki über-fäshöniksi ja anonyymikansa huokailee ihastuksesta: "miten sä voitkin aina näyttää noin hyvältä!!"

Nojuu. Nyt eksyttiin vähän väärille poluille. Mut voin myöntää, että vaikka rakastankin vaatteita ja pukeutumista, niin aina ei jaksa kiinnostaa ja silloin vedän päälle ekat ja mukavimmat vaatteet, mitkä käteen sattuu. Tänään mentiin vähän sillä linjalla.


harmittaa, kun tässä kuvassa ei ihan näy sohvan alla majailevat pölypeittoiset pari suffelipuffia...

Okei ehkä lupaan ens postaukseks vakavoitua ja kertoo teille vaikka huipun porkkanakakun ohjeen. tai jotain :D

Ei kommentteja: